U moet ingelogd zijn om de prijzen te kunnen zien! - Registreer of Login - U kunt na registratie direct de prijzen zien en bestellen.


Programma's

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bevat 2 x Formula 1 voedingsshake, 1 x Multivezel drank-Appelsmaak, 1 x vetverbranders, 2 x 14 Pr..
Bevat 2 x Formula 1 shake,1 x Multivezel drank-Appelsmaak, 1 x vetverbranders ( 2x 0141(of andere..
Bevat 2 x Formula 1 voedingsshake en 1 x Multivezel drank-Appelsmaak.(0141 of andere smaak e..
Bevat 2 x Formula 1 voedingsshake, 1 x Haver-Appelvezeldrank en 1 x vetverbranders.(2 x 0141(of a..

Uw gewicht beheersen met de Herbalife programma’s van Herbashake


 
Bij Herbashake kunt u terecht voor het kopen van uw Herbalife programma’s. Wij bieden verschillende programma’s aan om verantwoord af te slanken en aan te komen.Voor gewichtsbeheersing, met als basis de maaltijdshakes, hebben we diverse pakketten samengesteld, zodat u alleen nog maar het pakket bij ons hoeft te bestellen. De producten voor deze programma's zijn evenwichtig en voedzaam en laten het lichaam optimaal functioneren. De maaltijdvervangers zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Bovendien beschikt de voeding over weinig calorieën. Uit onderzoek blijkt dat het programma in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging een positief effect heeft op uw gewichtsbeheersing. Wij geven u graag persoonlijke begeleiding om u op veilige en verantwoorde wijze uw doel te bereiken.

Onder onze Herbalife programma’s vallen de pakketten Start Budget, Start Goed, Start Beter en Start Best. Vraag ons eventueel om advies.

Hierboven bekijkt u ons aanbod.
 
Accepted Payment